Disclaimer

AutoMatch stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten of diensten en een bezoek brengt aan onze website. Hoewel de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze website te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

AFBEELDINGEN
Helaas zijn wij niet in staat om van al onze modellen (exacte) afbeeldingen weer te geven, die overeenkomen met de aanbieding of berekening. Het kan voorkomen dat getoonde model niet het actiemodel is, waarvoor de aangegeven vanaf prijs geldt.

COPYRIGHT
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan AutoMatch of haar licentiegevers. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van AutoMatch

VIRUSSEN EN VEILIGHEID
De website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

ANDERE WEBSITES
Deze website kan tevens links bevatten naar externe websites. AutoMatch is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze websites.

CONTACT
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot:
AutoMatch
Markerkant 14 12, 1314AR
0640990927
Almere
Info@automatchonline.nl
KVK nr: 72160047

Back to top