Over ons

Vind de perfecte match bij AutoMatch

Welkom bij AutoMatch

AutoMatch is een jong en verfrissend bedrijf gevestigd in Almere centrum, Wij nemen onze jarenlange ervaring in de Europese autobranche mee om de Nederlandse markt op te frissen en hiermee een hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Een auto kopen kan een emotionele beslissing zijn. Wij verzekeren en helpen u erbij om het een zo rationeel mogelijke beslissing te maken. Na zelf jarenlange ervaring te hebben met autohandelaren door heel Europa, weten wij hoeveel invloed een goed georganiseerde en professionele omgeving kan hebben op het maken van uw beslissing.

Wij bij AutoMatch vinden het belangrijk om een eerlijke en transparante speler in de Markt te zijn waar u ten alle tijden binnen kunt lopen, uw vragen kunt stellen alvorens een proefrit te maken. En daarna comfortabel naar huis kan rijden in uw nieuwe auto.

Onze klanten zijn altijd welkom voor en na een aankoop met al hun vragen, opmerkingen of om simpelweg even te komen buurten. Wij bij AutoMatch begrijpen dat om een goed en zeker gevoel bij een aankoop te hebben alleen een testritje niet volstaat.

Neem een kijkje op onze website om de beschikbare voorraad te bekijken. Al onze auto’s zijn nagekeken door ons en hebben minimaal 6 maanden Apk, zo niet krijgt u een nieuwe Apk van ons bij aflevering. Starten en met een gerust gevoel wegrijden gegarandeerd!

Zoekt u een bepaalde auto maar staat deze niet in onze voorraad, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, u kunt ons bellen/WhatsAppen of benaderen  via de ‘contact met AutoMatch’ pagina.

Heeft u een auto die u wilt inruilen? Of wilt u een vrijblijvend bod ontvangen op uw auto? Vul gerust het formulier in op onze ‘verkoop een auto’ pagina en we komen zo spoedig mogelijk met een reactie.

Onze aanpak

Bij AutoMatch in Almere vindt u altijd een ruim aanbod aan verschillende occasions in elke prijsklasse.

AutoMatch is als erkend RDW autobedrijf actief in aankoop en verkoop van goede en eerlijke occasions. Wij helpen klanten zoals wij zelf ook graag geholpen willen worden.

Onze missie is om de juiste auto voor elke eigenaar te vinden en de juiste eigenaar voor elke auto. Wij geloven dat de aanschaf van een auto net zo transparant en weloverwogen moet zijn als boodschappen doen bij de supermarkt. Goede service en professioneel advies hoeft niet altijd voor merkdealer prijzen te zijn, daarom bieden wij graag dezelfde kwaliteit aan voor de eerlijkste prijzen.

Wij zitten in het centrum van Almere, midden in Nederland op enkele minuten van Amsterdam, waar mensen altijd welkom zijn om langs te komen en een kijkje te nemen bij ons in de showroom. Wij spreken Nederlands, Engels, Frans en Duits en hebben altijd voldoende auto’s en iets te drinken klaar staan voor onze klanten. Onze auto’s variëren van groot naar klein en luxe tot simpel echter voldoen ze allemaal aan onze en natuurlijk ook uw kwaliteitseisen.

Bij AutoMatch kunt u altijd rekenen op eerlijk advies en goede service, voor de beste prijs. Kortom bent u op zoek naar een occasion dan bent u bij AutoMatch aan het juiste adres. Onze verkoopprijzen zijn scherpe meeneemprijzen en u betaalt geen afleverkosten. Wilt u meer weten over een occasion of wilt u uw auto inruilen? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar, ook via WhatsApp. Wilt u weten wat uw auto waard is? Vul het formulier in op onze website of stuur ons via WhatsApp een aantal foto’s en de gegevens van uw auto, en ontvang snel een inruilvoorstel. Wij adviseren u om telefonisch contact op te nemen voordat u langskomt, dit om teleurstelling te voorkomen. Telefonisch bereikbaar van ma – za tussen 9:00 en 21.00u Mobiel/Whatsapp: 0640990927 Openingstijden: ma -vrij: 10.00u tot 21.00u zat: 10.00u tot 18.00 en op zondagen enkel op afspraak.

Waarom kiezen voor AutoMatch?

  • Transparant en professioneel advies.

  • Jaren ervaring op de europese automarkt.

  • Geen bijkomende kosten

  • Alle onze auto’s klaar om te rijden

  • Competitieve prijzen

Back to top